KEXX Fesztivál

CSAK UNDERGROUND

2017. 08. 23. - 08. 27.

Hajdúböszörmény - Fürdőkert - Skatepark

Apartmanok

Lehetőség van KEXX Fesztivál területén apartmanok foglalására, hogy itt rendezhesd be a saját buli helyszínedet. A fizetős kemping területén, saját bejáratú kulccsal zárható apartman szobák állnak majd rendelkezésre. A szobák 4 fős kialakításúak (10 db), összesen 40 vendég számára tudunk ilyen szálláslehetőséget biztosítani. EGYÉNI FOGLALÁSRA NINCS LEHETŐSÉG CSAK CSOPORTOSAN LEHET FOGLALNI A SZOBÁKAT! (PL.:4FŐS BARÁTI TÁRSASÁGOK SZÁMÁRA)

A foglalás és fizetés menete:

 • Fizetés: A TIXA oldalán Apartman jegy néven lehet megvásárolni, kizárólag 10 darab ilyen jegyet.
 • Az apartmanok ára: 2.000 Ft/fő/ nap ez tartalmazza az idegenforgalmi adót is. Ez összesen 4 estére 4 embernek: 32.000 Ft.
 • A foglalás ideje: 2017.06.20.- 2017.08.20.
 • Foglalás: ha 4-en összedobtátok az apartman árát és egy valaki közületek on-line megvásárolta az apartmant, akkor utána a kexx.szallas@gmail.com címen tudjátok véglegesíteni a foglalást, a négy apartman vendég adataival.(név,szül.dátum,hely,anyja neve)
 • A szobák átvétele: 2017.08.23.14:00-tól, a fesztivál kapunyitása után a belépőjegyek megváltásával egy időben tudjátok majd érvényesíteni az on-line apartman jegyet. (FONTOS: ha a bejáratnál nem kezeled le az apartman jegyet is, addig nem tudod átvenni az apartmant!)
  A szobákat a kemping bejáratnál felállított recepción lehet majd átvenni, azoknak a vendégeknek, akik előre foglaltak és megtérítették a bérleti költségeket. A kaució (3000 Ft/fő) megtérítése után a szobák kulcsa és a szoba átadásra kerül. A berendezés és a szobák állapota rögzítésre kerül. Amennyiben valamilyen károkozás történik a kaució összegéből levonásra kerül a kár, melynek mértéke egy előzetes listán kerül hozzáférhetővé.
  A szobák ára nem tartalmazza a végtakarítást és az ágyneműt, hálózsákot, erről Nektek kell gondoskodni. A SZOBÁKBAN KONYHA NINCS, FŐZNI TILOS!
 • A szobák visszaadása:
  A rendezvény zárónapján 2017.08.27. vasárnap 10:00-ig a szobákat vissza kell adni a szervezőség részére. A szoba szemrevételezése után, megtörténik a kulcs leadása és amennyiben semmilyen kár nem történt a rendezvény ideje alatt, a kaució teljes összege visszatérítésre kerül. Amennyiben valamilyen kár keletkezett - annak mértékéről a helyszínen található jegyzékből tájékozódva - levonásra kerül a kaució összegéből. Megértéseteket köszönjük! KEXX FESZT Szervezőség

Social: